Atunci cand comanzi un pachet turistic pe acest site, poti opta fie pentru plata integrala a acestuia, fie doar a unui avans initial, urmand ca diferenta sa fie achitata cu cel putin o luna inainte de plecare.

Iti punem la dispozitie diverse modalitati de plata, astfel incat, dupa ce primesti prin e-mail sumarul comenzii si te contactam pentru formalitati, vei putea alege:

Plata online cu cardul prin MobilPay

Dupa ce totul este stabilit, iti vom trimite prin e-mail un link de plata cu valoarea pachetului de vacanta pe care l-ai ales. Cu un simplu click pe acel link, se va deschide o fereastra securizata in care vei introduce datele cardului, apoi finalizezi plata.

MobilPay este unul dintre cei mai cunoscuti si securizati procesatori de plati online din Romania, folosind metode avansate de criptare, astfel incat datele tale vor fi in siguranta.

Transfer bancar

In cazul in care preferi plata prin transfer bancar, iti vom trimite prin e-mail (sau poti ridica de la agentie) o factura, pe care o poti plati fie prin Internet Banking, fie la banca.

Numerar la agentie

In cazul in care preferi sa platesti in numerar, o poti face la sediul agentiei.